Suorituskykyä ja mukautuvuutta SwingIO:n päivityksissä

Syyskauden SwingIO-päivityksissä ovat teemoina suorituskyky ja mukautuvuus. Lokakuun päivitys toi näkyvänä uudistuksena huiman parannuksen päiväkirjojen latautumisnopeuteen. Seuraavassa keskitymmekin taas asiakastoiveisiin, kuten kirjauksen tulostamiseen. Pian SwingIO saa myös kauan toivotun ominaisuuden: yrityksen logon lisäyksen, väriteemat sekä fonttien vaihdokset!

Sovelluksen yläpalkissa Päiväkirjan nimen vieressä näkyy tällä hetkellä SwingIOn logo. Eihän sinne kuitenkaan SwingIO juuri postaile, vaan sinä ja työkaverisi! Pian voit siis nähdä oman firmanne logon pienkuvana yläpalkissa.

Väriteemoilla saa helposti personoitua SwingIOn vaikkapa oman firman väreihin sopivaksi. Mikäli yrityksessäsi on käytössä useampi Päiväkirja eri aiheille tai osastoille, eri väriteemojen avulla on myös silmän helppo erottaa, mitä Päiväkirjaa tarkastelet milläkin hetkellä. Väriteeman vaihdos muuttaa taustavärin lisäksi mm. kalenterin teemavärin, ilmoitustaulun nastat ja postausten linkkien värit teemaan sopiviksi. Päivityksen myötä myös fontteja voi vaihdella.

Sitä paitsi, kukapa ei tykkäisi pienestä pirteästä vaihtelusta? Mieli virkistyy, kun työympäristön seinät maalaa uudella värillä – oli työympäristösi sitten virtuaalitoimisto tai Technopoliksen nurkkaus!

Nämä ominaisuudet tulevat käyttöön Admin-oikeuden käyttäjille muokattavaksi. Ilmoitamme siitäkin täällä blogissamme ja somessa! Muista siis seurata meitä ihan uusissa SwingIO:n omissa some-kanavissa:

https://www.facebook.com/swingionews/

https://twitter.com/SwingIONews

Väriä ja hymyä elämään!

Janita ja Venla / SwingIO-tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *